به گزارش خودرونگاران به نقل از تک شات، آئودی قصد دارد از انرژی حاصل از این دست اندازها به روش مفیدی استفاده کند. این شرکت سیستم تعلیق اکتیو جدیدی به نام eROT را طراحی کرده است که از شوکهای الکترومکانیکی به جای شوکهای هیدرولیک برای تبدیل دست اندازی های جاده به برق استفاده میکند. این ایده شبیه به سیستم ترمز بازتولید مورد استفاده در خودروهای هیبریدی و الکتریکی دارد.
به گفته یکی از متخصصان شرکت آئودی تمامی چالهها و دست اندازها موجب تولید انرژی جنبشی درون خودرو میشوند. به همین دلیل آئودی تصمیم گرفته تا با استفاده از یک سیستم تعدیل کننده الکترومکانیکی در سیستم الکتریکی 48 ولت، از این انرژی به روشی بهینه استفاده کند.
این سیستم میتواند انرژی جنبشی را به انرژی الکتریکی تبدیل کند، برای این کار سیستم از یک بازوی اهرمی برای جمع آوری حرکات بالا و پایین چرخ استفاده کرده و سپس این انرژی جنبشی را به یک الترناتور 48 ولت ارسال میکند تا تکانها به انرژی الکتریسیته با میانگین بازیابی تا 150 وات تبدیل شود.
میزان برق تولید شده با استفاده از این روش میتواند از 3 وات در یک بزرگراه نسبتا هموار تا 613 وات در یک جاده بین شهری پر از دست انداز متغیر باشد.
اگرچه این برق تولیدی برای تامین انرژی مورد نیاز یک خودروی الکتریکی یا سایر بخشهای حیاتی مانند AC کافی نیست، میتوان از آن برای فعالیت سایر تجهیزات استفاده کرد و درنتیجه یک خودروی الکتریکی یا هیبریدی میتواند پس از یک بار شارژ مدت زمان بیشتری فعالیت کند.
آئوی مدعی شده که اولین تستهای این سیستم موفقیت آمیز بوده است درنتیجه احتمال استفاده از فناوری eROT درخودروهای آتی این شرکت بسیار زیاد است.