به گزارش خودرونگاران به نقل از عصرخودرو ، پژو پارس پیشتر با قیمت شرکتی به مراتب پایین تری عرضه می شد که بر اساس صورت های مالی ایران خودرو و اظهار نظر مسئولان، به علت قیمت دستوری هر دستگاه از این خودرو زیان سنگینی روی دست ایران خودرو می گذاشت و عملا استمرار تولید این خودرو با قیمت قبلی جز زیان انباشته دستاوردی برای ایران خودرو نداشت. همچنین ایران خودرو به عنوان یک شرکت بورسی نخستین اولویتش سودرسانی به سهامداران است و بدون شک در صورت زیان ده بودن تولید یک محصول، تولید آن با قیمت قبلی را ادامه نمی دهد.
موضوع دیگری که ممکن است از سوی متقاضیان پارس تحویل زمستان پیش بیاید علت عدم تولید و عرضه این خودرو پیش از مجوز افزایش قیمت است که دلیل اصلی آن باید در سازمان استاندارد و اجازه ادامه تولید در بهار 1403 را جست و جو کرد که صرفا با مجوز افزایش قیمت امکان پذیر می شد.
افزایش قیمت کارخانه ای خودروها به دلایل مختلف از جمله افزایش مالیات بر ارزش افزوده، افزایش قیمت نهاده های تولید و هزینه های جنبی امری ناگزیر در سال 1403 است که به دلیل ایجاد اولیت تولید و عرضه برای پژو پارس، این خودرو به نوعی پیشتاز اعلام قیمت های جدید شده است.